Actuele stand competitie en ladder

Vanwege de corona crisis zullen de voorjaarscompetitie en ladder niet uit worden gespeeld. De tot nu behaalde scores (zie hieronder) zullen wel mee worden genomen naar volgend seizoen en zullen meetellen voor de najaarscompetitie van 2020.

Competitie                                                                                                                                   De competitie op maandag wordt gespeeld in 3 subgroepen: 1, 2 en 3. Er wordt maximaal 2 keer tegen elkaar gespeeld voor de competitie. Alle kinderen kunnen elkaar treffen voor de competitie, ook al zitten ze in verschillende subgroepen! Wel wordt voor elk van de drie subgroepen een aparte stand bijgehouden. De stand binnen de groepen worden bepaald op basis van percentage. (Klik op de onderstaande foto voor een vergrote weergave.)

 

Ladder                                                                                                                                         Een partij telt voor de ladder als de spelers al 2 keer tegen elkaar hebben gespeeld voor de competitie. De stand wordt bepaald op basis van punten, dus niet op percentage! (Klik op de onderstaande foto voor een vergrote weergave.)