Met drie teams naar het JCC


Jazeker, de Pionnetjes waren een positieve uitschieter, want met maar liefst drie teams waren we aanwezig in Den Haag bij de jeugdclubcompetitie. Het eerste E-team, met Nathaniël, Diego, Kim en Shamati wist zich via een derde plaats te kwalificeren voor het NK dat op 12 mei in Barneveld gehouden wordt. Gefeliciteerd! Het C-team (Ivan, Nik, Mark en Faith) kreeg te maken met sterke tegenstanders, die vaak ook al een stuk ouder waren, maar via een mooie overwinning in de tweede ronde werd de derde plaats zeker gesteld. Voor de allerjongsten onder ons viel het niet mee. We zijn natuurlijk ook wel gewend om veel partijtjes te winnen en bekers en prijzen binnen te halen. Dat kan ook wel eens niet zo zijn, maar het wil niet zeggen dat er geen winst is geboekt gisteren. Seyit, Maxim, Dana en Rock zijn nog zo jong en kunnen in de toekomst alleen nog maar groeien en zullen in de toekomst als team zeker mee gaan tellen. Maar eigenlijk geldt dat voor alle teams. We kunnen nog jaren vooruit en een nieuwe lichting staat alweer te trappelen om erbij te komen. Bovendien wordt er steeds meer geoefend.
Het leukst was te zien hoe de kinderen met elkaar omgingen. We vormden echte teams, maar dat niet alleen, we waren als een club aanwezig en iedereen had plezier met elkaar. Voor ouders en teamleider een prettige hoofdzaak. Bovendien gingen veel kinderen die nog geen pionnetjesshirt hadden daar wel mee naar huis. En laten we nou eerlijk zijn: Een mooiere prijs is eigenlijk niet denkbaar.
Tenslotte dient het mooie resultaat van Kim niet onvermeld te blijven. Met 2,5 punt uit 3 was ze topscorder en liet ze zien dat haar NK prestatie van vorige week geen uitschieter was.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s