Invallers helpen de Pionnetjes aan dubbele promotie

54708163543E1E814Jazeker, Rock maakte zijn debuut in het tweede team van de Pionnetjes op het vierde bord. Nog maar net 8 jaar en dan wordt hij al direct in het diepe gegooid. Hoewel de vermoeienis toenam naarmate de avond vorderde wist hij toch tot twee maal toe door mat een tegenstander te verschalken. Alle hulde voor onze jonge held. Zus Faith haalde de zelfde score op bord 3. Mooi ook twee punten binnengesleept. Omdat kopman Mark en 2e bordspeler Quint allebei de volle score wisten binnen te slepen, werd het tweede team zeer overtuigend eerste in de poule. Dat houdt dus promotie in en Quint vindt dat maar niks, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit team zich in een hogere klasse ook waar kan maken.
En wat te denken van de ‘supersub’ van het eerste team: Welmoed. Met een perfecte score van 3 uit 3 had zij een beslissende bijdrage aan alle overwinningen. En ze speelde nog knappe partijen ook. Fouten van de tegenstanders werden genadeloos afgestraft. Omdat ook Nik, Ivan en Diego degelijk speelden en gezamenlijk 5,5 punten binnen haalden werd ook hier weer promotie bereikt met drie overwinningen.
Waar het in de tweede ronde nog wat moeizaam ging en de strijd op het nippertje verloren werd, was het vanavond voor beide teams heel overtuigend.
Na het feestje van afgelopen maandag op de club met de uitstekende examenresultaten is het dus weer tijd om de (kinder)champagne open te trekken. Gefeliciteerd allemaal.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s