Ismar is niet te stuiten

naamloosToeschouwers van de Tour de France kennen ze wel: de wielrenners en hun ongevallen. De ene dag maken ze een smak van jewelste en halen zwaar gehavend net voor de tijdcontrole de eindstreep. ‘Die leeft nog maar nauwelijks’, denk je dan als kijker in je luie stoel. ‘s Avonds worden ze gehecht, gemasseerd en opgelapt en de volgende dag beginnen ze weer even vrolijk aan hun volgende bergrit. Of die voetballers die een elleboogstoot krijgen, eventjes gehecht worden en dan met een goed gemikte kopbal de winnende treffer voor hun team maken. Boksers die er niet meer uitzien na een gevecht en de volgende dag weer met een gezwollen gezicht lyrisch over hun partij praten en vol vertrouwen de toekomst zien.
Welnu, bij de Pionnetjes hebben we ook zo’n kanjer rondlopen: Ismar. Een flinke botsing op school donderdag eindigde op de intensive care van het ziekenhuis. Een gezwollen hoofd en hechtingen waren zijn deel, maar denk maar niet dat deze kanjer daarvoor een schaaktoernooi laat schieten. Met nog 05-groep6en7 flink veel hoofdpijn wist hij dan als klap op de vuurpijl ook nog een best resultaat neer te zetten: een 3e plaats met 6 punten. Een trainer heeft dan ook veel bewondering voor zo’n knaap, zijn huisarts zal zijn wenkbrauwen wel fronsen.
Er waren nog aardig wat prijzen in de wacht gesleept en die zullen op de clubavond ongetwijfeld met de nodige trots getoond worden, maar voor deze keer zullen we Ismar het grootste applaus geven.

De geplaatste foto is gemaakt door Ab Scheel. Ook van de andere schakers is zeker een mooi plaatje geschoten. Kijk maar eens naar zijn reportage en zoek jezelf: http://www.abscheel.nl/HSBGrandPrix/

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s