Mooi resultaat 4e speelavond Groene Hart Cup

Het weer was beter, er waren minder files en de teambegeleiders wisten de weg te vinden naar Denksportcentrum Gouda, de locatie van Messemaker 1847, de organisator van de vierde speelavond van de Ron de Jong Groene Hart Cup. De teams van De Pionnetjes 1 en 2 waren compleet, van De Pionnetjes 2 waren zelfs vijf spelers aanwezig. Om alle teamleden te laten spelen, wisselde Dana in de tweede en derde ronde met Yuhao en Emre.

Team2_10janTeam 2 ging flitsend uit de startblokken: in de eerste ronde tegen Dordrecht 1 werden maar liefst 3,5 van de 4 punten gehaald. Er was zelfs uitzicht op de volle winst, want Quint gaf aan dat hij er lange tijd beter voor stond dan zijn tegenstander. De tweede ronde was zwaarder, omdat moest worden gespeeld tegen het sterke team Charlois Europoort 1. Quint kreeg een punt cadeau omdat de tegenstander op bord 1 niet was gekomen. Ismar mag trots zijn op het punt dat hij veroverde. In de laatste ronde werden echter geen punten meer behaald. Met 5,5 punten eindigde team 2 op een gedeelde derde plaats. Met slechts drie spelers eindigde Charlois Europoort 1 als eerste, een knappe prestatie.

Team1_10jan

Het eerste team revancheerde zich na de degradatie in de vorige Groene Hart speelronde. Ook de start van De Pionnetjes 2 was sterk: 2,5 punten tegen Klim-Op 5. Tegen Messemaker 2, dat geheel bestond uit invallers (diverse vaste spelers waren verhinderd), was wellicht een beter resultaat mogelijk geweest. Tegen het team dat eindigde op de laatste plaats met 3 punten, werden slechts 2 punten behaald. Aan Diego lag het niet, die kon al na twee minuten met een ‘big smile’ zijn punt incasseren. De derde ronde was daarentegen wel weer sterk. Het sterke team Spijkenisse 1 twee punten ‘ontfutselen’ is een goede prestatie. De winstpunten werden behaald door Diego en Ivar. Met name de wedstrijd van Ivar was spannend tot het laatste moment. Na drie ronden stond de teller op 6,5 punten, goed voor een overtuigende tweede plaats. Spijkenisse 1 werd eerste met 10 punten.

Standen4eronde

Noteer alvast in de agenda: de volgende speelavond is op vrijdag 31 januari.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s