Buitenschaakspel voor het Talent!

CIMG1144
Woensdag 23 april is onder grote belangstelling het grote schaakbord op het schoolplein van het Talent in gebruik genomen. Het bedrijf markeerbedrijfhttp://www.markeer.nl/ heeft speciale verf geschonken en de meesters van het Talent het talenthebben zich ingezet om alle velden aan te brengen.

Om 12.30 uur hebben wij als Jeugdschaakvereniging de schaakstukken overhandigd aan de school. Om 13.30 uur was er een schoolschaaktoernooi in het speellokaal van de school. Niet alleen werd er gestreden om mooie bekers voor de beste per groep, ook waren er zowel voor de bovenbouw als de middenbouw mooie bekers voor de best presterende school. Zie de aparte pagina voor meer foto’s en uitslagen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s