Diego en Ismar deden mee aan NK-rapid in Eindhoven

Het was een verre reis (helemaal naar Eindhoven), maar een erg leuke en leerzame ervaring. Een Nederlands kampioenschap speel te immers niet elke dag. Er waren dan ook sterke tegenstanders uit heel Nederland en bovendien ook nog een aantal goede Belgen. Diego haal desondanks knap 4 punten en ontdekte dat het nog maar een heel klein stapje is voordat hij het de top echt moeilijk kan gaan maken. Tegen Cedric lukt dit bijvoorbeeld al bijna.

Ismar deed heet voor de eerste keer op een NK ook prima. Hij haalde netjes 3 punten. Een paar partijen speelde hij in sneltreinvaart, dus belangrijkste tip voor hem van dit toernooi: Rustig kijken, zet bedenken en dan nog even controleren. Als hij dat onder de knie krijgt kan ook hij weer dichter naar het podium sluipen.

Maar naast dat er veel geleerd is, was het ook gewoon een hele gezellig dag en zeker volgend jaar met een grotere groep herhaalbaar.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s