Drie kampioenen!

P1030177 P1030199Zondag 16 november wisten Shamati, Faith en Yisha meisjeskampioen van de HSB te worden. Gefeliciteerd!

Shamati wist in de D-categorie alles te winnen. Zeer knap en zij mag door naar het Nederlands kampioenschap in Rijswijk met Hemelvaart. Bij Yisha was het ook heel P1030176spannend, want in het gewone toernooi had zij precies evenveel punten als Yiling. Toen moest er dus nog een beslissingswedstrijd gespeeld worden en die wist Yisha dus te winnen. Ook zijn mag dus naar het NK, maar wie weet is er voor Yiling nog een extra plek.

P1030175Kim had eigenlijk hetzelfde in de C-categorie, waar ze samen met twee andere meiden gedeeld eerste werd. Ze had heel knap gewonnen van Ilse, maar helaas verloren van Ebba. In het snelschaken bleken deze meiden net iets beter. Maar ja, ook niet alle prijzen kunnen voor ons zijn. Wel nog goed om te vermelden is de 3e plek en mooie beker van Britt in de E-categorie. Hier deed ook Yifui goed mee.

Al met al een hele gezellige dag zo met meiden onder elkaar!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s