Sinterklaasschaak

Helaas hadden de goedheiligman en zijn pieten dit jaar geen tijd om een potje mee te spelen, maar dat mocht de pret niet drukken bij het sinterklaasschaak. Na een normale eerst ronde om er in te komen, kwamen chocolademunten, pepernoten en sinterklaasschuimpjes op de borden om het spel nog lekkerder en leuker te maken.

Erg leuk was dat er ook zoveel kinderen van woensdag waren en zelfs een paar hele nieuwe gezichten. Van hen deed Nick het het beste: hij mocht samen met Britt (heel knap 4 uit 4), Yuifi, Quint, Casper en Han een prijsje uitzoeken van de goed gevulde prijzentafel.

In de A-groep waren er twee mensen die ook de perfecte score wisten te halen. Nathaniel en Diego. Nogmaals excuus aan de eerstgenoemde dat hij door een foutje van Dolf niet meteen genoemd werd, maar hij was zeker ook de terechte winnaar en kon gelukkig ook nog met een leuk schaakboek naar huis. Ismar en Yuhao (beide 3 uit 4) en Koray (keurig 2,5 uit 4) waren ook nog de gelukkigen die wat uit mochten zoeken. Eervolle vermelding is er nog voor Yisha en Yiling die in de eerste ronde van onze topmeiden Kim en Faith wisten te winnen. Deze zijn gewaarschuwd dat de jongere garde eraan komt!

Maar bovenal was het heel leuk dat we met de hele club samen zo’n leuk toernooi konden spelen. Tot de kerst gaan we nog even hard werken en daarna gaan we in januari op voor de examens.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s