Individuele scholierentoernooi regio Den Haag

Het was buiten koud maar dat deed niets af aan de opkomst. Er waren 98 aanmeldingen van zowel clubschakers als schoolschakers. Kortom een leuke en voor vele ook een leerzame middag. De pionnetjes waren ook van de partij met In groep 5: Rajeev en Yiling Groep 6: Britt ,Rock en Aartje,  Groep 7: Yuifi en Ismar, Groep 8: Amir.

P1030211In de groepen 5, 6 ,7 werd heel sterk geschaakt en dat konden de pionnetjes wel merken, helaas geen podiumplaatsen dit keer . Maar in groep 8 was wel een succes met een derde plaats voor een” pionnetje in spe ”Amir En er was voor iedereen een aandenken aan deze dag in de vorm van een medaille. Jongens en meisjes heel veel oefenen en dan gaan we volgend jaar zeker met prijzen thuis te komen.

P1030203

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s