Beide Groene Hart teams handhaven zich

Beide Groene Hart teams hebben zich vrijdagavond in Zoetermeer gehandhaafd.

WP_20150206_002Het eerste team speelde drie spannende wedstrijden. In de eerste wedstrijd werd in zinderende tijdnood op drie borden 2-2. De volgende ronde werd het tegennipt verloren van Spijkenisse omdat Diego net een paar seconde te kort kwam om zijn gewonnen stelling te verzilveren. In de laatste ronde tegen Klim-op 3 werd degradatie keurig voorkomen met wederom een gelijk spel.

WP_20150206_008Het tweede team verloor alleen in de eerste ronde van het sterke team van RSR-Ivoren Toren, maar won beide andere partijen overtuigend. Vooral Ismar deed het als kopman prima, Quint scoorde 2,5 uit 3 en ook Yuhao, Yisha en Rock zorgde voor punten.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s