Groene Hart teams behalen mooie 2e en 3e plek tijdens slotavond

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Het eerste team had het zwaar in poule 2, maar door een zeer spannende overwinning van Kim op David Avedissian van Messemaker (beide hadden minder dan 10 seconden, maar Kim zette net iets sneller met haar koning dan David met zijn paard) legde ze toch mooi beslag op de derde plek.

SAMSUNG CSC

Bij het tweede team zat de sfeer er goed in na een overwinning in de eerste ronde met 4-0. In ronde twee was het met name bij Quint zeer spannend tegen het team van Botwinnik, maar uiteindelijk werd dit een 2-2 gelijkspel. In de laatste ronde probeerde Yuhao het nog goed in een toreneindspel, maar moest helaas als enige van het team een half puntje afstaan. Dit halve puntje bleken we na lange wachten (wat de live muziek niet kon verbloemen) bij de prijsuitreiking net te kort te komen voor de eerste plek en daarom moesten we genoegen nemen met een toch mooie tweede plek.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s