2e ronde groene Hartcup: 1e en 2e team behouden zich, 3e promoveert!

IMG_3647

Dit keer was het de wens dat het eerste team n.a.v. de vorige keer sterk zou terugkomen en zich zou revancheren. Ze deden hun best in de eerste ronde maar ook hier was de concurrentie groot. In de eerste ronde moesten ze tegen Botwinnik 1 spelen. Het was Ismar die in deze ronde remise speelde en zo een halve punt binnen wist te halen.

De tweede ronde ging beter als verwacht tegen Klim op 4. In deze ronde wisten ze 3 punten te scoren. Het was een goede motivatie voor de derde ronde.

Als de derde ronde net als de tweede of nog beter zou gaan waren ze misschien gepromoveerd. In deze ronde moesten ze het opnemen tegen Spijkenisse 1. Hier ging het niet zoals gehoopt. Diego wist hier een punt te scoren waardoor het eerste team niet promoveerden maar ook niet degradeerden.

Na deze tweede ronde krijgen de teams van de Pionnetjes nog een aantal kansen om hoger in het eindklassement te eindigen.  De strijd is nog niet gestreden!!!

Het tweede team (met Matthijs, Rock, Lana en Adinda) deed het keurig en wist twee keer te winnen, maar ook hier zat Spijkenisse in de weg voor promotie en moest er genoegen genomen worden met een tweede plek.

Het derde team lukte het wel te promoveren. Kevin gaf als kopman het goede voorbeeld door alle drie zijn wedstrijden te winnen. Christiaan haalde knap twee punten op het 2e bord en Albert en Nick droegen allebei met een overwinning bij aan deze mooie promotie.

IMG_3651       IMG_3649

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s