D-team plaatst zich voor NK

In de ruime kantine van het Wolfert Dalton college in Rotterdam hebben 20 teams gestreden om de jeugdclubkampioenschapstitels van de RSB en de HSB, met daarbij tevens als inzet een aantal kwalificatieplaatsen voor de landelijke jeugdclubcompetities, of te wel het Nederlands Kampioenschap voor jeugdteams. Het D1 team bestaande uit Ismar, Jesse, Rock en Christiaan eindigde op de tweede plaats en werden daarmee HSB kampioen. In zeven rondes wisten ze drie keer te winnen en drie keer gelijk te spelen. Alleen van de uiteindelijke winnaar werd verloren. Door deze knappe prestatie verdienden ze voor het eerst in de geschiedenis van de Pionnetjes een NK-plek in de D-categorie.
Het D2 team met Yiling, Kevin, Yisha en Albert eindigden op een keurige 11de plek met zes matchpunten. Yiling scoorde heel knap 6 uit 7 op het eerste bord. Het jonge D3 team bestaande uit Jasmijn, Lilianne, Jason en Charlotte eindigde op de 14de plek in deze sterk bezette competitie.

In de AB categorie streden 6 teams. Het team van de Pionnetjes met Youri, Diego, Nathaniël en Yuhao wisten twee wedstrijden te winnen en speelden 1 keer remise. Met vijf matchpunten eindigden ze op de vierde plek.

DSC_2999

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s