E-team beste van heel de HSB!!!

CIMG1467
Zaterdag 9 april is het E-team voor het eerst in de geschiedenis WP_20160410_12_31_06_Provan de Pionnetjes kampioen van de Haagse Schaakbond geworden. In een gecombineerd toernooi met de Rotterdamse schaakbond werd alleen van het eerste team van de Klim-op verloren, alle andere wedstrijden werden gewonnen. Het team behaalde een mooie tweede plek in het totaalklassement.
Het tweede E-team deed ook leuk mee, maar verloor helaas de laatste ronde net van het team van de Kralingsche Schaak Vereniging en miste daardoor plaatsing voor het NK, wat het eerste team dus wel gelukt is.
Het derde team met veel jonge spelers deed nuttige ervaring op. Dat gold ook voor de C-teams, waar het zowel het eerste als het tweede team net niet lukte zich te plaatsen voor het NK. Het derde team had het zwaar, maar pakte toch ook de nodige puntjes.

Zie de site van de Haagse schaakbond voor alle eindstanden. Hieronder nog enige actie-foto’s.  
CIMG1483CIMG1463 CIMG1464 CIMG1465 CIMG1466CIMG1468
CIMG1472CIMG1478

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s