Diego en Kim doen het goed op het NK-jeugd

Diego en Kim hebben zich kranig geweerd op het NK-jeugd. Diego speelde een aantal erg goede partijen en haalde drie punten. Dit is gezien het erg sterke deelnemersveld zeker een prima prestatie. Kim verraste iedereen misschien nog wel meer. Zij speelde vrijwel alle partijen erg goed en spannend. Ook de laatste tegen Pascalle Monteny die tot het uiterste moest gaan om van Kim te winnen en op het podium te eindigen. Maar met 4 uit 9 mag Kim heel tevreden zijn.

Hun trainer Daniel Zevenhuizen was iets minder tevreden, want hij verloor iets te snel in de laatste ronde. Maar ook voor hem geldt dat het ook dit jaar weer een erg sterk toernooi was en elk punt dat je dan haalt zwaarbevochten is.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s