Verslag Groene Hart

Beste Schakers

Vol goede moed begonnen de Pionnetjes 1 aan deze ronde van de Groen Hart Cup. Ze hadden nog geen schaakstuk aangeraakt en hadden de eerste punt al binnen. De tegenstander van Ismar kwam niet opdagen.

In de eerste ronde moesten ze het opnemen tegen RSR Ivoren Toren. Dat ging erg goed en haalden deze ronde 4 punten. Zouden ze in de volgende ronde deze zege kunnen voortzetten ?

In de tweede ronde ( wat vrij snel afgelopen was ) moesten ze opnemen tegen Botwinnik 2 . Ook hier haalden ze het maximale aantal ( 4 ) punten.

De laatste ronde zou natuurlijk spannend worden . Hier moesten ze het opnemen tegen Pionier 1. In het heetst van de strijd haalden ze 1,5 punt uit 4.

Het gevolg hiervan was : Pionnetjes 1 haalden 9,5 uit 12 punten . Hierdoor hadden ze evenveel bordpunten als de Pionier 1 maar omdat de Pionier 1 net wat meer matchpunten hadden eindigden zij op de eerste plaats en de Pionnetjes 1 op de tweede plaats. De Pionnetjes 1 zijn dus in de zelfde poule gebleven. Niet gepromoveerd en ook niet gedegradeerd.

Jammer maar volgende keer beter.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s