Pionnetjes spelen thuis in de Groene Hart: Goed nieuws!

De Pionnetjes 1 zijn gepromoveerd. Na een redelijk drukke avond moesten ze het in de eerste ronde opnemen tegen Klim Op 3. Deze ronde verliep een beetje moeizaam maar desondanks konden ze 1,5 punt uit 4 scoren.

In de tweede ronde moesten ze het opnemen tegen RSR Ivoren 2. Deze ronde was het tegenovergestelde van het eerste . Diego had zijn tegenstander binnen een paar minuten schaakmat. Daarna volgde Ismar. De tegenstander van Christiaan maakte een fout door een schaakstuk los te laten wat automatisch betekent dat het stuk gezet is . Door deze fout was het daarna snel afgelopen. Ook wist Rock een punt binnen te halen. Hiermee kwam  het totaal aantal punten in deze ronde op 4.

In de derde ronde moesten ze het opnemen tegen CSV 1. Het was bijna een herhaling van ronde twee maar met een 0,5 punt minder. Hiermee kwam het aantal punten in deze ronde op 3,5 wat het totaal aantal punten op 9 bracht.

Hopelijk kunnen onze schakers deze zege voortzetten !

Gefeliciteerd !

Hieronder wat foto’s van de Groene Hart (met dank aan de moeder van Yifui en Yiling en de vader van Diego)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s