Schaakkalender

Benieuwd welke schaaktoernooien de komende tijd zullen plaatsvinden? De kalender is bijgewerkt tot en met halverwege januari en is te vinden onder het tabblad kalender. Van een aantal toernooien is nog geen aankondiging beschikbaar, maar toch handig om deze alvast in de agenda te zetten!

De moeite waard om te vermelden: zondag 5 november vindt het persoonlijke kampioenschap van de HSB plaats in Zoetermeer voor de C en D-categorie. De aankondiging (ook te vinden op de kalender): https://pionnetjes.files.wordpress.com/2017/10/uitnodiging-voorronde-pk-cd1.pdf

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s