Verslag Grand-prix schaaktoernooi zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 15 februari 2020, de dag van de eerste RSB Grand-Prix van het nieuwe kalenderjaar. Dit keer, in Sliedrecht, deden er maar liefst 16 (!) Pionnetjes mee met het schaaktoernooi. Een stukje rijden, maar dat was het zeker waard! Na een leuke schaakmiddag krijg iedereen die geen ‘normale’ prijs had gewonnen namelijk nog een medaille met opbergdoosje uitgereikt!

Christiaan wist in de formule B-groep, de op-een-na sterkste groep van het hele toernooi, beslag te leggen op de 2e plaats met een score van 2 punten uit 3 partijen. Nick werd met een score van 3,5 uit 5 ook knap tweede (in groep 4). Bryan werd zelfs eerste in groep 10 met een score van 6 uit 7! Veel Pionnetjes hadden bij het vorige Grand-Prix schaaktoernooi heel erg goed gescoord en een aantal keerde toen met een trofee huiswaarts. Daarom waren veel van hen dit keer ingedeeld in een sterke groep, waarin de tegenstand in sommige gevallen te groot was.

Alle uitslagen zijn te vinden op : https://r-s-b.nl/nieuws/thijs-van-dam-wint-alblasserwaardjeugdtoernooi/

Hieronder nog wat foto’s van een aantal Pionnetjes (zowel leden van de maandagavond, als van de wijksportmiddagen op woensdag en donderdag):

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s