OCJK: mooie prestaties en veel enthousiasme


Zoals bovenstaande foto weer aantoont, vertrokken we niet met lege handen uit Capelle aan de IJssel, waar het Open Jeugdkampioenschap gehouden werd. De heertjes Nathaniël, Ivan en Nik deden weer in de top van hun klasse mee. Het toernooi was om nog een andere reden best wel bijzonder: In het kielzog van een flink aantal pionnetjes varen de laatste tijd steeds meer gastspelers mee. Want behalve Kim, Sef, Mike, Shamati, Mark, Faith en Rock speelden ook kinderen van de Nelson Mandela school en van de Wijksportvereniging Nieuwland mee.
<
Voor veel kinderen betekende dat dat zij voor het eerst op een groot schaaktoernooi waren, en dat valt dan niet altijd mee. Ook al omdat in elke groep met een klok gespeeld werd. Vooral voor de kleintjes was dat wel wennen, maar ze leerden snel. Gelukkig haalde iedereen wel een paar puntjes en was er voor iedereen na afloop een cadeautje.


Wel grappig om te zien is dat uit die grote groep pionnetjes en aanhang, kinderen elkaar vanzelf op gaan zoeken en leren kennen. Zo maak je vriendjes en misschien zien we elkaar weer op zaterdagmiddag 21 januari in Naaldwijk. Dan is er weer een mooi toernooi.

Nog meer foto’s van ons clubje zien? http://www.mijnalbum.nl/Album=KJQYWCT3

Alle uitslagen, standen, heel veel foto’s en videofilmpjes kun je zien op de website van Ab Scheel: http://www.abscheel.nl/OCJK/

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s