Groene Hart team promoveert in eigen huis!

Vrijdag 24 februari waren de Pionnetjes gastheer voor twee poules van de Groene Hart competitie. Met 8 teams was het een erg gezellige avond, waarbij iedereen zeer serieus zat te schaken en volop spannende wedstrijden werden uitgevochten.

In Poule 3b waar we zelf meededen was het helemaal spannend en na de drie normale ronde eindigden we met maar twee andere teams precies gelijk. En toen moest er dus nog gesnelschaakt worden. Gelukkig hebben wij in Youri Verlinde een prima kopman en in een hele spannende wedstrijd tegen Cedrid Kerkmeester van de Klim-op wist hij met slechts enkel seconden zijn tegenstander net te snel af te zijn. Een tweede snelschaakpartij tegen Samantha van Helst van Bodegraven was ook erg spannend, maar Youri wist de partij naar zich toe te trekken en in het eindspel koelbloedig (nog 15 seconde over) naar mat toe te werken.

Volgende keer mogen we het dus weer een poule hoger proberen!

PIONNETJES/FIANCHETTO   1 R1 R2 R3
Youri Verlinde 1 1 1
Nathaniël Willemse 0 1 0
Sajeepan Thamorar 1 0 0
Mark van Kasteren 1 0 1
TEAMTOTAAL 7
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Groene Hart team promoveert in eigen huis!

  1. Douwe zegt:

    Gefeliciteerd met de promotie! Op naar nivo 2…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s