Vlinder schoolschaakkampioen!

Afgelopen woensdag steden maar liefst 22 schoolteams om het kampioenschap van  Schiedam. Na zeven zeer spannende ronden trok de Vlinder aan het langste eind en werd overtuigend kampioen. Dit was een zeer knappe prestatie, te meer omdat geen van de spelers nog lid van een schaakclub is.

Maar schaken kunnen ze!

Goede tweede werd het team van de Wieken met maar liefst vier spelers van de Wijksportvereniging. Ze zijn daar goed bezig in Nieuwland onder leiding van meester Frank!

 

Dat de drie topscoorders die 100% scoorden (Sef, Diego en Ivan) allemaal al op maandag avond schaken kan ook geen toeval zijn. Iedereen die dit nog niet doet, is van harte welkom om een keer gratis te komen kijken. En bijzonder mooie gelegenheid is het sinterklaasschaken op 3 december, maar ook op andere avonden is iedereen van harte welkom.

De volledige eindstand van het schoolschaaktoernooi is te vinden op de speciale website http://kampioenschapschoolschaken.blogspot.nl/

Binnenkort zullen daar ook alle leuke foto’s terug te vinden zijn. Hieronder alvast een voorproefje. Iedereen bedankt voor een super leuke middag!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s