Meester Frank is supertrots

Wat een mooie middag was dat. Een groot succes voor zowel de Wijksportverenining Nieuwland als de Pionnetjes. De strijd was ongemeend spannend en nadat alle kruitdampen waren opgetrokken mochten de spelers van de Wieken (waarvan twee Pionnetjes en twee ‘Nieuwlanders’) zich tweede van Schiedam noemen. Gefeliciteerd Diego, Emre, Selin en Dana. ’t Meesterwerk werd nog knap derde en ook werd hier weer de basis gevormd door twee Pionnetjes: Seyit en Ismar. Verder nog veel opvallende pretaties. Ik noem Sef met een hele mooie score en ook Rock die liet zien dat zijn werk in stap 1+ niet voor niets is. Op de bijgeplaatste foto Dana. Meer van zulke mooie foto’s kunnen jullie hier vinden: http://www.schiedam.nl/Def/sportenrecreatie/sportenrecreatie-Nieuwsarchief/Schaaktoernooi-2012.html
Op naar volgend jaar.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s