Meer mooie reacties op het schoolschaaktoernooi

Meester Marc van ‘de Wieken’ berichtte ons het volgende:
Na een spannende middag waarbij het team van De Wieken op een haartje de eerste prijs misliep kregen Diego, Dana, Emre en Selin de welverdiende beker voor de tweede plaats uitgereikt. Daarnaast een prachtige medaille. Meester Frank die deze kinderen de grondbeginselen van de schaaksport heeft bijgebracht aanschouwde het tafereel trots van een afstandje en zette de kinderen tezamen nog een keer op de foto. De leerkrachten van school zijn deze middag op de hoogte gehouden via facebook en de eerste felicitaties kwamen al spoedig binnen. De volgende dag heerste er een blije sfeer binnen de school. Het was een tijdje geleden dat De Wieken een dergelijke beker buit had gemaakt. Vol trots werd er gesproken over deze unieke prestatie. Om de beurt mogen de kinderen van het team de beker een weekje thuishouden, daarna zal hij een mooi plekje krijgen in de prijzenkast!! Namens De Wieken willen we de organisatie bedanken voor een fantastisch toernooi met uitstekende begeleiding.

En ook op ’t Meesterwerk zijn de kinderen als helden ontvangen na hun prachtige derde plaats. Lees maar mee wat meester Lennard hierover schreef.

Afgelopen woensdag heeft het Schiedams school schaaktoernooi plaats gevonden. Hier deden van alle schiedamse scholen maar liefst 22 teams aan mee. Vanuit onze school deden we ook mee met 2 team. Elk team bestaat uit 4 spelers die allemaal hun eigen wedstrijd spelen als er 3 van de 4 wedstrijden gewonnen worden door een team. Is dit een overwinning voor het hele team
Onze 2 teams hebben uitzonderlijk goed gepresteerd meesterwerk 2 wist een hele knappe 7e plaats te halen. De spelers van dit team waren Tarik Harman (5) Esranur Erko (6) Mehmetcan Bilici (7) en Süheda Kahramanoglu (8). Meesterwerk 1 bestaande uit Ismar Jeginovic (5) Seyit Akbaba (6) Messra Al Saidy (7) en Merve Pamir(8) wisten zelfs het podium te halen met een knappe 3e plaats. Zij mochten hier voor een mooi mediale ophalen en een beker die ze vol trots donderdag op school aan alle kinderen hebben geshowd. Wij zijn super trots op alle 8 de deelnemers en hun knappe prestatie super goed gedaan.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s