Een kampioene en een gedeelde eerste plaats op het HSB kampioenschap meisjes


Vandaag werd het meisjeskampioenschap gehouden van de HSB in Wassenaar. Hieperdepiep…. Shamati kampioene in de F-categorie en daarmee geplaatst voor het NK. Gefeliciteerd. Hier is toch jaren voor geoefend en vandaag kwam het er uit met een prachtige score van 10 punten uit 11 partijen. En nog lekker ontspannen kunnen schaken ook. Dat is nog eens leuk.
Dezelfde score werd door Javeria gehaald. Heel knap, zeker als je bedenkt dat zij voor het eerst op een titeltoernooi aanwezig was. Alleen was ze de enige niet met die score een moest zij nog een beslissingspartij spelen. Die ging verloren en Javeria werd dus tweede. Maar nog maar zo kort bij de Pionnetjes en in die tijd al zoveel indruk gemaakt. Ga zo door. Haar prijzenkast komt nog wel vol.
Uw verslaggever was wedstrijdleider bij de allerkleinsten en heeft daardoor maar weinig van de andere toernooien (van Kim en Faith) kunnen meekrijgen. Er wordt zeker morgen op de club weer bijgepraat.

Tot dan

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s