Dana, de winnares van het chocoschaakspel

Al een paar weken proberen diverse pionnetjes Mark te onttronen als chocoprins van 2011. Hij verkocht toen de meeste loten van de ‘Grote Clubactie’. Uit de opbrengsten kon het bestuur van de club nieuwe borden bekostigen. Vandaag bleek Dana over groot handelstalent en doorzettingsvermogen te beschikken. Zij verkocht maar liefst 30 loten en mocht zich daarom onze nieuwe chocodame noemen. Een schaakspel van chocolade stukken werd haar deel. Een handelstalentje in de dop. Elk geslagen stuk mag dus ook echt gegeten worden. Resteert de vraag: Met wie gaat ze die partij spelen? Meester Frank heeft zich al aangemeld en schijnt ook (naar verluid) een goede kans te maken.
Volgende week de volgende aflevering in deze spannende werdstrijd. Er is nog één spel uit te reiken onder de overige deelnemers. Wordt het Mart of Diego? Of gaat Quint nog voor een verrassing zorgen. ’t Is net schaken, wie is het handigst of wie neemt het meeste risico?

Voor iedereen geldt wel dat alle loten die niet aan de man gebracht zijn, terug naar de club gebracht moeten worden. Stel je voor dat op zo’n lot een mooie wereldreis valt. Daar weten Dolf en Frank wel raad mee.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s