Mooie titel voor Rock

66-Sfeerplaatjes Onze Rock zit behoorlijk in de lift. Een week na zijn Grand Prix overwinning in Zoetermeer, wist hij tijdens het RSB scholierenschaaktoernooi kampioen te worden van groep 5. Als Schiedams Pionnetje de beste speler dus van een gebied dat zo groot is als de halve provincie. Hij deed dat ook nog eens met een score van 9 uit 9 en een toernooiratingprestatie van 1150. Waar gaat dat naar toe? We zijn allemaal supertrots op onze ‘toren’. De bijgeplaatste foto is van Ab Scheel die een neus heeft voor speciale momenten. Rock heeft net zijn laatste partij gewonnen en natuurlijk is het dan goed toeven bij moeder.05-Groep4
Ook Yisha was van de partij en wist met een mooie score van 5,5 punt een vijfde plaats te bemachtigen. Een grote beker ging na een lange dag mee naar huis en zal daar vast wel een speciaal plekje krijgen.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mooie titel voor Rock

  1. Djan zegt:

    Super gedaan Rock , gefeliciteerd !!
    Groetjes van je vriend Djan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s