Groot Sinterklaastoernooi op onze nieuwe locatie!

20131202_190350Maandag 2 December was Sinterklaasschaak bij de Pionnetjes. Sint had zijn twee beste schaakpieten gestuurd en ook deze hadden onze nieuwe locatie in Het Talent weten te vinden! Er  waren veel nieuwe gezichten die toch al heel goed bleken te kunnen schaken.

Er werd om echt chocoladegeld gespeeld en aan het eind van de avond werden de grootste munten verdeeld. Maar bovenal was het een heel gezellige avond waar ontspannen, maar ook echt serieus geschaakt werd.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s