De Pionnetjesdames aan zet op het PK

P1030157 Bijna alle meisjes van de Pionnetjes waren gisteren present op het Persoonlijk Kampioenschap van de Haagse Schaakbond en het is dan ook niet verwonderlijk dat het prijzen regende voor ons Schiedamse clubje. De voorhoede werd gevormd door Yisha en Yiling. Zij speelden samen in de G-categorie en waren hier onverslaanbaar voor de rest. De beslissing viel dan ook al in de eerste ronde waarin Yisha haar vriendinnetje herdersmat zette. Een strategie die ze wel vaker gebruikte, maar kijk eens naar de foto: ze was ook zo aardig om het aan al haar tegenstandsters .P1030159nog eens uit te leggen, zodat die daar de volgende keer niet meer zo snel in zouden trappen. Zo konden we dus weer een kampioentje meenemen naar huis, maar er waren nog vele ereplaatsen Bijvoorbeeld van Faith, die dit jaar veel progressie heeft geboekt en tweede werd in bij de C-dames. Ook Kim wist nog een tweede plek te halen en Shamati mocht met brons naar huis. Al met al dus een mooie oogst op een gezellige schaakdag. Wij bedanken de heren Eric, Carel en Timo van de Haagse Schaakbond die dit leuke toernooi toch weer ieder jaar mogelijk maken.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s