Pannenkoeken en doorgeven!

CIMG1281Maandag 7 juli hebben we het seizoen feestelijk afgesloten met heerlijke pannenkoeken en daarna een spannend doorgeefschaaktoernooi.CIMG1286 CIMG1283

 

 

 

CIMG1296Het was heel spannend, maar Yuhao en Yiling trokken uiteindelijk bij het doorgeefschaken aan het langste eind. Ze wisten al hun wedstrijden te winnen en zijn daarmee doorgeefschaak-kampioen van de Pionnetjes 2014. Zie de eindstand voor de overige prestaties.

CIMG1290Er was nog een ander kampioenschap wat uiteindelijk toch beslist moest worden.

Faith en Kim hadden maar liefst vijf beslissingswedstrijden nodig, maar doordat Kim in de laatste bloedstollende partij net het meeste gezien had, mag zij zich komend half jaar Kampioen van de Pionnetjes noemen!

Samen met Diego zal Kim ook meedoen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen. Het zal een heel zwaar maar ook heel leuk toernooi worden. Wil jij ook nog iets schaken tijdens de zomer, kijk dan op de kalender.

Na de zomer starten we in ieder geval weer op maandag 1 september. Komende weken zullen we als trainers puzzelen over de precieze indeling van de groepen. Leuk nieuws om te melden is dat met ingang van het nieuwe seizoen iedereen ook van harte welkom is om op woensdagmiddag te komen schaken. Hier schaakten altijd al de kinderen van de wijksportvereniging, maar vanaf nu is ook iedereen van buiten Nieuwland welkom om een tweede keer in de week te komen schaken (t/m stap 1 om 13:30, hogere stappers vanaf 14:30). Hieraan zijn geen extra kosten verbond.

Kortom: we gaan er volgende seizoen weer hard tegen aan om met zijn alle een nog betere en gezelligere vereniging te worden.

Fijne vakantie!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s