Diego en Kim deden mee aan het ONJK

Diego ONJK Kim ONJK

Kim en Diego hebben midden in de zomer deelgenomen aan de Open Nederlandse Jeugdkampioenschappen in Borne.Dit is een zwaar toernooi want de beste schakers uit Nederland (en zelfs daarbuiten) doen hier aan mee.

 Diego speelde goed maar kwam tegen de echte top nog wat te kort, hij werd 36e met 6 uit 13. Kim haalde een puntje minder en eindigde op de 50e plek.Maar beide hebben veel geleerd en bovendien een erg leuke week gehad. Ze waren mee met een kamp dat was georganiseerde door SV Spijkenisse.

IMG_7972

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s