Eerste Grand-prix

De Grand Prix-cyclus voor de jeugd is weer van start gegaan. Evenals vorig jaar nam de HSB zelf de organisatie van de eerste Grand Prix voor zijn rekening. 150 enthousiaste kinderen wisten de weg naar de Kameleon te vinden. Met 11 deelnemers waren de Pionnetjes goed vertegenwoordigd. Hieronder de uitslagen van de Pionnetjes.

In elke groep waren drie prijzen te verdienen. Wie gedeeld derde wordt, maar door loting net naast de prijzen valt, krijgt een pechvogelprijs. Dit keer gingen die prijs o.a. naar Rock Nehizena. Heb je twee keer in één seizoen zoveel pech? Dan heb je eigenlijk ook weer geluk en win je een taartje!

Een tweede gelegenheid om weer aan een Grand Prix toernooi mee te doen komt er al weer snel. Al over drie weken! Om precies te zijn op zaterdag 18 oktober. Ook dan natuurlijk weer met een goed gevulde prijzentafel. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Uitslagen

Formule 1 groep B, 4e plaats:  Diego Kaersenhout

Groep 2, 5e plaats: Faith Nehizena

Groep 3, 4e plaats: Rock Nehizena

Groep 4, 2e plaats: Yuhao Chen

 Groep 5, 6e plaats: Ismar Jeginovic

Groep 8, 5e plaats: Yisha Chen

Groep 10, 3e plaats: Yiling Li

Groep 12, 4e plaats: Britt Meder

Groep 13, 5e plaats: Christian Graveland

Groep 14, 2e plaats: Han Lau

Groep 14, 4e plaats: Valentijn Moetwil

 Groep 19, 5e plaats: Albert Hovanishan

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s