Jesse en Britt op het Nederlands kampioenschap!

speelzaalJesse en Britt hebben in het paasweekend in Waalwijk meegedaan aan het Nederlands kampioenschap tot 10 jaar. En ze hebben het allebei keurig gedaan!

JesseJesse speelde vrijdag een spannende eerste partij die remise werd en won in de tweede partij erg snel een stuk en de partij. Ook in de volgende ronden sprokkelde hij keurig zijn puntjes bij elkaar en eindigde met 4 uit 9 op een nette 25e plek. Vooral zijn spel was prima en als Jesse met hard werken, dan moet hij volgend jaar (als hij ook nog mee mag doen) zeker nog een aantal plekken hoger kunnen eindigen.

BrittOok voor Britt was dit NK een hele leuke ervaring: ze speelde veel leuke en spannende partijen en  van het naspelen van de partijen leer je natuurlijk heel veel. In  de derde ronde vocht ze zich tegen haar vriendin Veronique naar haar eerste punt. In ronde vijf was het helemaal superspannend: Britt stond eerst een dame achter, maar had wel een hele gevaarlijke vrijpion. Haar koning werd echter steeds schaak gezet, maar uiteindelijk kwam  die vrijpion toch aan de overkant en wist Britt zelfs nog te winnen!

Ook op de tweede dag wist Britt nog een mooie overwinning te behalen en eindigde met een mooie 3 uit 9. En bovenal was het natuurlijk een hele leuke ervaring!

De volledige eindstand is te zien op de toernooisite.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s