KNSB Jeugdclubcompetitie 2016

Zaterdagochtend vertrokken vier Pionnetjes Ismar, Rock,Kevin en Albert naar s’Hertogenbosch wel een beetje zenuwachtig en druk.
Daar gekomen ff een plek zoeken waar we kunnen zitten. En dan naar de zaal waar gespeeld moet worden om kwart voor elf. Na een korte uitleg van de regels en de verloop van de dag ( 3 wedstrijden elke speler heeft 1 uur bedenktijd) gaat iedereen naar zijn of haar plaats.
Voor de pionnetjes is de eerste tegenstander al direct een tegenstander van formaat VAS D2 (Amsterdam). Maar gewoon er tegenaan en dat doen ze dan ook. Helaas is de uitslag geen winst voor ons dus zullen we ons gauw moeten herpakken voor de volgende wedstrijd.
De volgende wedstrijd is om half twee een kwartier later dan gepland. Hier kijken we naar de tafel en we zien onze tegenstander is Tegelen D1(Tegelen) ook wederom een sterke tegenstander. Maar dat mag de pret niet drukken. Dat de pionnetjes vechten voor wat ze waard zijn blijkt ook wel met de uitslag: 3 van de 4. Het geeft de burger hoop. Nu even rusten en weer voorbereiden voor de volgende wedstrijd.
Om vier uur wederom een kwartier later begint de volgende wedstrijd. En nu is de tegenstander Moria –Domtoren D1(Utrecht). Ook hier zullen de pionnetjes de tanden moeten laten zien. Ze gooien hun gewicht (figuurlijk) in de strijd. Maar moeten de sterkere erkennen in hun tegenstander. En behalen geen punten.
Spullen inpakken en weer naar huis toe.
Maar het was een leuke dag en men heeft wel geleerd de tijd te nemen voor dit soort wedstrijden.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s