Diego naar Rusland!

DSC_4045cropped-basamro-logo-medium-1Woensdag 6 oktober tot zondag 9 oktober wordt in Moermansk Rusland het vierde Basamro jeugdtoernooi geschaakt. Zes jeugdteams afkomstig uit Moermansk, Leningrad, Novorossiyisk, Parijs, Sussex en Rotterdam zullen in 5 rondes strijden om de begeerde Cup. De eer van Nederland wordt verdedigd door het Pathena Rotterdam team met: Simon Elgersma, Lola den Dunnen, Joris Kokje, Jorik Klein, Dominggus Paays, Diego Kaersenhout, Ciro Catalan en Kathleen Wiegmann. Het team wordt begeleid door Peter Ypma en Dolf Meijer.

Gelijktijdig met dit internationale jeugdtoernooi vindt er een match plaats tussen de 12de wereldkampioen Anatoly Karpov en Nederlands bekendste grootmeester uit de jaren ’70 en ’80: Jan Timman. Deze schaaklegendes spelen een tweekamp over 4 vier partijen. Er staan inmiddels 99 onderlinge schaakconfrontaties op de teller. In een 100 jarig Moermansk wordt de 100ste partij geschaakt.

Diego heel veel succes!!

Volg de partijen van Diego (en alle andere partijen van het Basamro toernooi) op:

http://www.basamrochesstournament.com/?page_id=463&lang=nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s