Ensar wint Finals van Rotterdam

EnsarEnsar heeft de Finals gewonnen!! Dit grote sportevenement wordt jaarlijks door de gemeente Rotterdam georganiseerd. In allerlei sporten wordt gestreden wie het beste van heel Rotterdam is. En bij het schaken was dat Ensar. Als schaakvereniging zijn we heel trots op deze prestatie.

Ook trots zijn we op alle geslaagde van afgelopen maandag. Naast de prijzen van de competitie konden ook weer veel examens uitgereikt worden.

Komende maandag (3 juli) sluiten we het seizoen feestelijk af door met z’n allen te eten en daarna is er het doorgeefschaakkampioenschap. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd om ook een pannenkoek of andere zelf meegebrachte lekkernij te komen proeven. We beginnen om 18:00 uur!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s