Eindstand sinterklaasschaak 2017

Het jaarlijkse sinterklaasschaak op de Pionnetjes was weer ouderwets gezellig (zoals te zien is op de sfeerfoto’s onderaan het bericht). Er werd lekker gesnoept, maar ook lekker gespeeld. Ismar en Kevin wonnen alle 4 hun partijen, wat ze een gedeeld eerste plaats en een prijsje opleverde. Voor Charlotte, Berkay, Sachar en Christiaan waren de 3 behaalde punten goed voor een gedeeld derde plek en een prijsje. Ook Nick en Hanke (Hanke kwam als oud-lid van de Pionnetjes gezellig nog een keer spelen op de club) vielen nog in de prijzen met 2,5 punten. De eindstand is hieronder te vinden. De komende paar weken gaan we nog hard aan de slag, want de examens staan eind januari alweer voor de deur!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s