Start JSC de Pionnetjes in 2018 en schaakkalender/schaaktoernooien

De week van 8 januari (volgende week) gaan we weer van start met de clubavonden op maandag en de clubmiddagen op woensdag en donderdag.

De schaakkalender is weer bijgewerkt en is te vinden onder het tabblad kalender. Alle leuke schaaktoernooitjes in de buurt die gehouden worden in de maand januari staan erop (behalve de Groene Hart Jeugdcup speeldata). Natuurlijk zullen we de toernooien op de kalender ook aankondigen op de clubavonden. Daarnaast zullen geprinte aankondigingen op de club beschikbaar zijn. Hier een paar toernooien kort uitgelicht:                                        * Zondag 14 januari staat de finale van de persoonlijke kampioenschappen van de HSB    voor de D-categorie spelers op het programma in Den Haag. Het is alleen voor spelers die zich geplaatst hebben. Het is dus geen open toernooi!                                                                                                                                                    * De week erop, zaterdag 20 januari wordt de eerste HSB-Grand Prix van 2018 gehouden (in Naaldwijk).                                                                                                                                         * Voor de wat sterkere spelers (stap 4 en hoger) die liefhebbers zijn van meerdaagse schaaktoernooien is het populaire Tata Steel Chess Tournament wellicht nog een interessant. Er zijn weekendgroepen, zodat je niets van school hoeft te missen! Alle info over dit uitgebreide toernooi is te vinden op https://www.tatasteelchess.com/                       * Voor de overige toernooien, zie de schaakkalender of de toernooiaankondigingen die op de clubavonden geprint voor jullie klaar zullen liggen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s