Diploma’s en prijzen!

Maandag 5 februari heeft weer een heel aantal kinderen hun examen gehaald. Twaalf kinderen konden een mooi diploma in ontvangst nemen. Nu zijn de examencijfers altijd hoog, maar met een 8,5 hebben de kinderen (en de trainers) zichzelf overtroffen.
Bijna net zoveel (en soms ook dezelfde) kinderen konden met een schitterende beker naar huis vanwege hun prestatie in de competitie. Christiaan Smeets en Bram Kes zijn toegevoegd aan de erelijst van de club, want Christiaan werd (voor het eerst) clubkampioen van De Pionnetjes en Bram wist (ook voor het eerst) de laddercompetitie te winnen. De volledige eindstand van de competitie en ladder is te vinden onder het tabblad voorgaande eindstanden. Allen van harte gefeliciteerd en voor iedereen zijn er komend half jaar weer nieuwe kansen!

Diploma'sPrijzen

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s