Na inspanning komt ontspanning

Er is de afgelopen periode weer hard en serieus gewerkt. En dat het loont bleek afgelopen zondag maar weer tijdens het toernooi in Zoetermeer. Weer heel wat ereplaatsen voor Pionnetjes met als absoluut hoogtepunt een mooie eerste prijs voor Javeria en heel wat ratingpunten erbij. Ivan mag ook best wel even genoemd worden. Hij nadert de formulegroepen.
Komende maandag is het herfstvakantie, maar toch clubavond. Om niet op de wel heel ernstige koning van het oude spel uit Iran te gaan lijken (kijk maar eens naar de afbeelding), vergeten we dan even de schaaklessen en gaan gewoon lekker vrijschaken en allerlei andere spelletjes doen. Waar je zin in hebt. Dus allemaal komen…..
Natuurlijk zijn er nog kinderen die nog vragen hebben over hun werkboek, nog wat nagekeken of uitgelegd willen hebben. Daar maken Dolf en Frank dan met alle plezier even tijd voor.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s