Druk bezocht Pietenschaak

031
Dat was nog eens een clubje vanavond. Of zeg maar gerust CLUB. Niet alleen kwam Zwarte Piet of bezoek, maar ook nog eens een paar kinderen van de Wijksportvereniging en nog veel meer van de St. Josefschool.
021 035 021
Die rare Piet deed had niet alleen strooigoed meegenomen, maar ook zijn eigen schaakregels. Dat was best wel verwarrend, maar onze Pionnenkanonnen lieten zich niet van de wijs brengen en streden zoals altijd voor elke millimeter van elk veld van het bord. Rare Pionnetjes. 029 016 017 014
Onze gasten lieten zich ook niet onbetuigd: de prestaties van Emre en vooral Robin (die komt gewoon even tussen de profs schaken en haalt 2,5 punt binnen) vielen dermate op dat zij en de anderen hun verblijf bij de Pionnetjes zomaar als extra Sinterklaascadeautje mogen verlengen tot eind januari. Kunnen ze na hun lessen op school nóg beter leren schaken.
047 045 044
Kijk maar eens naar een paar foto’s. Die zeggen meer over de gezelligheid dan ik met mijn pen (of toetsenbord) dan doen. Dat kan op: http://www.mijnalbum.nl/Album=RJCL6CEP

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s