Ivan vult zijn zakgeld aan

017

Want kijk maar eens naar onze grootverdiener Ivan. We kunnen hem dus nu (hij is nog geen twaalf jaar oud) al schaakprofessional noemen. Als je wat ouder wordt en al veel bekers hebt gewonnen, wil je wel eens wat anders. Dan kan je beter een middagje gaan schaken dan bij de Appie vakken vullen. En overtuigend was zijn spel wel. Veel mooie krachtzetten gezien en goed rekenwerk. Bravo, volgende keer in de A-groep.
023 Maar de middag kende meer hoogtepunten. Onze kersverse leden Wolf en Yuhao, pakten hun eerste prijs op een toernooi. Zij werden verdiend tweede en derde in hun groepen. Yisha deed bijna hetzelfde. Zij liet goed spel zien, maar moest ook een paar keer tegen jongetjes die wel erg goed zijn. Toch werd zij derde in haar groep en dat op haar allereerste toernooi. Alleen deed ze dat nog met twee anderen en daarom kreeg een ander kind na loting de beker. 008
Maar niet te lang getreurd, want de prijzenkast van Yisha komt in de toekomst best nog wel vol.
Overtuigend was ook het spel van Shamati en Rock, die weer beiden hun naam eer aan deden. Quint en Javeria pikten ook nog een prijsje mee en zo kon iedereen toch weer met een tevreden gevoel naar huis, want allemaal hebben we het gezellig gehad en vooral ook weer veel, heel veel geleerd.

006 021 019

Alle uitslagen en standen zijn te zien op:
http://www.haagseschaakbond.nl/content/view/2056/1/

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s