Doorgaan waar we gebleven waren

P1030127

De eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen werd een doorslaand succes. Meer dan 150 deelnemers waren daar op af gekomen en de Pionnetjes waren natuurlijk ook weer in grote getale aanwezig. Maar dat niet alleen, de jongens en meisjes hebben de draad weer gewoon opgepikt en kijk maar eens goed naar de foto. Weer veel blije gezichten en dan natuurlijk ook weer veel bekers. Om de een of andere reden die we als bestuur en trainers nog niet helemaal begrijpen, hebben die twee dingen toch wel wat met elkaar te maken.
P1030099
Een speciale vermelding is verdiend door Yiling, die op haar eerste Grand Prix toernooi toch maar mooi een geweldige beker mee naar huis mocht nemen. Maar ook alle anderen die zonder prijs naar huis gingen, hebben gelukkig een geweldige dag beleefd. We zijn trots op elke speler. Volgende keer weer nieuwe kansen.
Veel meer informatie (uitslagen, standen, foto’s en een verslag) komt morgen op de HSB site. Voor iedereen veel leesplezier en allemaal tot morgen.

Ps. Denk aan de Groene Hart Jeugdcup. Die begint al vrijdag. Het lijkt mij gewoon het beste als op zo’n eerste feestelijke openingsdag iedereen aanwezig is. Kan je niet? Meld je dan af bij Frank of de teamleiders.

Over De Pionnetjes

Wijkcentrum Zuid Dwarsstraat 42 3114 LC Schiedam tel. 010-4267297 (algemeen nummer wijkcentrum) tel. 010-2141489 (informatie JSC Pionnetjes)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s