Veel geslaagden en mooie prijzen

SAMSUNG CSCAfgelopen maandag konden al weer maar liefst 24 kinderen examen doen. En iedereen slaagde! Met gemiddeld een 8 kregen de trainers, maar natuurlijk vooral de kinderen zelf alle lof ook van diploma-consul Johan Voorberg. Als we zo hard blijven werken zijn we binnenkort de sterkste club van de wijde omtrek!

Een sterke club heeft natuurlijk ook een sterke competitie en daar horen mooie bekers bij. Deze werden ook uitgereikt. Diego werd opnieuw clubkampioen (wie gaat hem volgend half jaar stoppen?!) en Albert veroverde overtuigend de ladder.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s