Geslaagde afsluiting van het seizoen op maandag

Pion 3Door het mooie weer en de inzet van vele ouders die danwel voor stapels pannenkoeken danwel heerlijk sushi, loempias, ijsjes of welk lekkers dan nog meer hadden gezorgd, konden we het seizoen heel smakelijk afsluiten. Het was heel gezellig om met z’n allen zo samen buiten te kunnen eten.

taartExtra leuk was ook nog dat Ismar en Albert hun verjaardag meteen konden vieren. De moeder van Albert had een schitterende en heerlijke (!) schaaktaart gebakken, dus dat was helemaal geweldig. Maar iedereen die geholpen heeft in de voorbereidingen dan wel op de avond zelf: heel hartelijk bedankt, want zonder hulp van ouders lukt het met zo’n grote club inmiddels echt niet meer!

Pion 16Toen iedereen zijn buik goed gevuld had, konden we aan het doorgeefschaken beginnen. Het indelen met de computer liep niet helemaal vlekkeloos, maar er konden toch drie ronden gespeeld worden.

Pion 18En na anderhalf uur hard stukken slaan, doorgeven en weer inzetten kwam er  toch een duidelijk winnaar uit de bus. Het team van Rock en Lilianne mag zich een jaar lang doorgeefschaakkampioen van de Pionnetjes noemen!

Zeker vermeldenswaardig zijn ook de op de gedeeld 2e plek geëindigde teams van Shamati en Christiaan en die van Diego en Laura. In alle drie de teams zat een debutant dus dat is extra leuk. Na de zomer is iedereen die ook bij de Pionnetjes wil komen schaken natuurlijk van harte welkom!

Zie eindstand doorgeefschaken voor de volledige stand.

De leuke foto’s in dit verslag zijn gemaakt door Catelijne (de moeder van Valentijn). Zie de aparte foto-pagina als je nog meer wil nagenieten.

Pion 21Op maandag is het schaken dus even afgelopen, maar op woensdag is het nog twee keer (op 1 en 8 juli). Ook is er aanstaande zondag nog het laatste Grand-Prix van dit seizoen in Delft.  Hiervoor hebben we al vijftien deelnemers namelijk: Albert, Charlotte, Jasmijn, Ismar, Diego, Amir, Jaimy, Jason, Kevin, Yisha, Yiling, Yuhao, Yifui en Nick, maar misschien komen we wel bij het clubrecord van 18 deelnemers aan een Grand-Prix.

Voor enthousiastelingen zijn er verder in de zomer nog de Open Nederlands Jeugdkampioenschap in Borne. Als je de eerste week van augustus in het land ben, zeker leuk om mee te doen. Eventueel kan je nog mee met met een speciaal schaakkamp, waar ook Kim en Diego al mee meegaan.

Maar in ieder geval iedereen een hele fijne zomer gewenst!!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s